Zapamti me
Prijava

U Dugom Selu održan radni sastanak i press konferencija za Erasmus+sport projekt

Početna-stranica_1
 
Od 28. veljače do 01. ožujka 2020. godine u Dugom Selu se održao radni sastanak u svezi Erasmus+sport projekta "Equal oportunities for women in handball". Na sastanku su nazočili predstavnici svih uključenih strana - članovi projektnog tima Rukometnog saveza Zagrebačke županije i članovi partnerskih projektnih timova iz Srbije (Univerzitet u Beogradu Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja) i Mađarske (Kozarmisleny Sportegyesulet).
 
Zamjenik župana gosp. Hrvoje Frankić prvog dana posjetio je radni sastanak i zaželio nam uspješnu provedbu projekta te pritom uručio članovima projekta prigodne poklone. Drugog dana održana je press konferencija, a u sklopu iste gradonačelnik grada Dugog Sela gosp. Nenad Panian zaželio je uspješnu provedbu projekta. Radni sastanak završen je u nedjelju 01. ožujka 2020. godine potpisivanjem ugovora između svih uključenih strana u projektu gdje su ujedno dogovorene daljnje smjernice koje će biti provedene u sklopu projekta putem radionica. Prva radionica u lipnju ove godine održat će se u Mađarskoj na temu „Analiza istraživanja i dobivenih rezultata“, a radionicu će provoditi predstavnici najvećeg ženskog rukometnog kluba u Mađarskoj Kozármisleny Sportegyesület iz Pečuha. Druga radionica na temu „Primjeri dobre prakse“ održat će se u studenom ove godine, a ona će dati znanstveni pristup cjelokupnoj tematici s obzirom da će ju provoditi predstavnici beogradskog Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja. Posljednja, treća radionica održat će se u ožujku 2021. godine i to na temu „Bolje upoznati/približiti svijet ženskog rukometa“, a održat će se upravo u Dugom Selu.
 
 


 

Ostale vijesti

Održano okupljanje vratarki 2004/05. i 2006/07. god. 21.06.20 - U Sv. Nedelji (Sportska dvorana Rakitje) je 20.06.2020. održa...
Obavijest SDUŠ-a o održavanju treninga 11.05.20 - Dragi prijatelji rukometa,   prenosimo Va...
Čestitka povodom Međunarodnog praznika rada 30.04.20 - Povodom 1. svibnja - Međunarodnog praznika rada, upućujemo V...
Prijave za potporu očuvanja radnih mjesta 20.04.20 - Temeljem Odluke o potpori za očuvanje radnih mjesta u sus...
Sretan Uskrs 08.04.20 - Dragi rukometni prijatelji, u ovoj neočekivanoj situaciji...
Ostanite doma 02.04.20 - Budite pozitivni, čuvajte svoje zdravlje i OSTANITE DOMA!&nbs...
2.Odluka o obustavi natjecanja RSZŽ 28.03.20 - Poštovani prijatelji rukometa,   s obzir...

Rukometni savez Zagrebačke županije

  • Zagrebačka 5, 10370 Dugo Selo
  • Fax: 01/410-2906
  • Web: www.rszz.info