Zapamti me
Prijava

Obilježavanje Europskog tjedna sporta

Službena vijest 2

Poštovani,
 
U razdoblju od 23. do 30. rujna uobičajeno se obilježava Europski tjedan sporta (ETS) u svim europskim državama, pa tako i u Hrvatskoj.
Europski tjedan sporta je inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe koja se ove 2020. godine održava šesti put.
 
Iskoristimo ovu manifestaciju, svaki u svojoj sredini, da osmišljeno i prigodno populariziramo i promoviramo sport, rukomet, svoj klub ili udrugu.
U vrijeme pandemije, otežanih uvjeta djelovanja, i kad razina tjelesne aktivnosti trenutačno u stagnaciji, a sport marginaliziran, neka i ova naša aktivnost bude odgovor na taj izazov.
Kako će te to organizirano izvesti, ovisi samo o Vama. Vaša inovativnosti i kreativnost je beskrajna, a mogućnosti neka budu primjerene svakoj sredini i na dobrobit svakog kluba (demonstracija mini rukometa, štand s predstavnicima i obilježjima kluba, obilazak osnovnih škola, promotivno obavještavanje, obilazak gospodarstvenika i poduzetnika, promotivni letci, obavijesti na društvenim mrežama, lokalnim medijima i dr.).
 
Ovime kroz Europski tjedan sporta nastojimo da fokus bude usmjeren na poticanje sudjelovanja u rukometnom sportu i na sam rukomet, tjelesnoj aktivnosti te podizanje svijesti o njihovoj brojnoj dobrobiti.
Ovom akcijom okupljamo i animiramo pojedince, građanstvo, naše nove članove i poklonike, tijela javne vlasti, gospodarstvenike i medije.
 
Stoga Vas POZIVAMO da se u razdoblju od 23. do 30. rujna 2020. godine odazovete i uključite obilježavanju Europskog tjedna sporta u svojoj sredini, promovirajući svoj klub i rukomet.
 
Iskoristite priliku za foto i video bilježenje Vašeg obilježavanja i javno ga obznanite i o tome nas obavijestite kako bi i na stranicama RSZŽ mogli podijeliti Vaš sadržaj.
RSZŽ će u tom razdoblju organizirati i edukativni seminar za predstavnike svojih klubova o novom Postupovnom propisniku i načinu vođenja.
 
Događanja kojima će biti obilježen ETS diljem Hrvatske možete pronaći na slijedećem linku: https://europski-tjedan-sporta.hr/europski-tjedan-sporta-2020/
 
Predsjednik:

Miroslav Ivić, v.r.

 

Glavni tajnik 

Zvonko Barilić, v.r. 


 

Ostale vijesti

Zlatko Saračević (1961.-2021.) 22.02.21 - Jučer nas je napustio veliki čovjek i veliki sportaš - Zlat...
Čestit Božić i sretna Nova 2021. godina 24.12.20 - Rukometni savez Zagrebačke županije želi Vam čestit Boži...
Održan svečani prijem za brončane reprezentativke 23.12.20 - Dana 23. prosinca 2020. Rukometni savez Zagrebačke županije ...
Svečani prijem za brončane reprezentativke - Dora Krsnik i Josipa Mamić 22.12.20 - U srijedu 23.12.2020. u 10:00 sati Rukometni savez Zagrebačke...
Povijest je ispisana - BRONČANE RUKOMETAŠICE 21.12.20 - Hrvaska ženska seniorska reprezentacija zaokružila je svoj n...
Povijesni uspjeh ženske seniorske reprezentacije Hrvatske 16.12.20 - Jučerašnjom pobjedom protiv Njemačke i ulaskom u polufinale...
Izvještajna skupština RSZŽ 24.10.20 - Temeljem članka 23. i 24. Statuta Rukometnog saveza Zagrebač...

Rukometni savez Zagrebačke županije

  • Zagrebačka 5, 10370 Dugo Selo
  • Fax: 01/410-2906
  • Web: www.rszz.info