Zapamti me
Prijava

Obilježavanje Europskog tjedna sporta

Službena vijest 2

Poštovani,
 
U razdoblju od 23. do 30. rujna uobičajeno se obilježava Europski tjedan sporta (ETS) u svim europskim državama, pa tako i u Hrvatskoj.
Europski tjedan sporta je inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe koja se ove 2020. godine održava šesti put.
 
Iskoristimo ovu manifestaciju, svaki u svojoj sredini, da osmišljeno i prigodno populariziramo i promoviramo sport, rukomet, svoj klub ili udrugu.
U vrijeme pandemije, otežanih uvjeta djelovanja, i kad razina tjelesne aktivnosti trenutačno u stagnaciji, a sport marginaliziran, neka i ova naša aktivnost bude odgovor na taj izazov.
Kako će te to organizirano izvesti, ovisi samo o Vama. Vaša inovativnosti i kreativnost je beskrajna, a mogućnosti neka budu primjerene svakoj sredini i na dobrobit svakog kluba (demonstracija mini rukometa, štand s predstavnicima i obilježjima kluba, obilazak osnovnih škola, promotivno obavještavanje, obilazak gospodarstvenika i poduzetnika, promotivni letci, obavijesti na društvenim mrežama, lokalnim medijima i dr.).
 
Ovime kroz Europski tjedan sporta nastojimo da fokus bude usmjeren na poticanje sudjelovanja u rukometnom sportu i na sam rukomet, tjelesnoj aktivnosti te podizanje svijesti o njihovoj brojnoj dobrobiti.
Ovom akcijom okupljamo i animiramo pojedince, građanstvo, naše nove članove i poklonike, tijela javne vlasti, gospodarstvenike i medije.
 
Stoga Vas POZIVAMO da se u razdoblju od 23. do 30. rujna 2020. godine odazovete i uključite obilježavanju Europskog tjedna sporta u svojoj sredini, promovirajući svoj klub i rukomet.
 
Iskoristite priliku za foto i video bilježenje Vašeg obilježavanja i javno ga obznanite i o tome nas obavijestite kako bi i na stranicama RSZŽ mogli podijeliti Vaš sadržaj.
RSZŽ će u tom razdoblju organizirati i edukativni seminar za predstavnike svojih klubova o novom Postupovnom propisniku i načinu vođenja.
 
Događanja kojima će biti obilježen ETS diljem Hrvatske možete pronaći na slijedećem linku: https://europski-tjedan-sporta.hr/europski-tjedan-sporta-2020/
 
Predsjednik:

Miroslav Ivić, v.r.

 

Glavni tajnik 

Zvonko Barilić, v.r. 


 

Ostale vijesti

Obilježen Europski tjedan sporta 02.10.20 - U razdoblju od 23. do 30. rujna 2020. godine Rukometni savez Z...
Održana edukativno informatička radionica 26.09.20 - Rukometni savez Zagrebačke županije organizirao je i održao...
Poziv za upis u program osposobljavanja za poslove trenera/ice rukometa 21.09.20 -   Sportsko učilište u suradnji i za potrebe Rukomet...
Obilježavanje Europskog tjedna sporta 20.09.20 - Poštovani,   U razdoblju od 23. do 30. rujna uob...
Sastanak predstavnika klubova 1.HRL za žene vezano na sadržaje Propisnika i Propozicija za sezonu 2020/21 14.09.20 - Dana 02.09.2020.g. u Dugom Selu održan je sastanak predstavni...
Dopis prema Stožeru Civilne zaštite Zagrebačke županije 08.09.20 - Danas je Rukometni savez Zagrebačke županije uputio dopis pr...
Održano okupljanje vratarki 2004/05. i 2006/07. god. 21.06.20 - U Sv. Nedelji (Sportska dvorana Rakitje) je 20.06.2020. održa...

Rukometni savez Zagrebačke županije

  • Zagrebačka 5, 10370 Dugo Selo
  • Fax: 01/410-2906
  • Web: www.rszz.info