Skip to main content

Prošlog vikenda, od 01.-03.07.2022. rukometni klub Jamnica nastupio je sa svojim ekipama na jednom od najvećih rukometnih turnira za mlade u Europi, točnije na 35. po redu turniru naziva “HB Cup 2022” u gradiću Sand in Taufers  u Italiji, pokrajina Južni Tirol.

Kako mladi rukometaši Jamnice već tradicionalno za kraj sezone pohode ovaj turnir ove godine pojačali su svoje ženske ekipe s djevojčicama iz nekoliko drugih prijateljskih  klubova (Rk Laurus,Rk Slavonka,Rk Moslavina,Rk Petrinja i ŽRK Brod). To se pokazalo kao pravi pogodak budući da su sve tri ekipe (dječaci U14 te djevojčice U14 i U13) osvojile 1.mjesto  !!!
Nevjerojatan niz se zaustavio na 17 pobjeda svih ekipa u turniru bez ijednog poraza ili neriješenog rezultata ! Treba spomenuti i da je ove godine na turniru sudjelovalo 90 ekipa s preko 1000 djece iz Italije, Austrije, Njemačke i Hrvatske.
Uz podršku nekoliko roditelja vođeni trenerima Ljiljanom Zdunić, Miroslavom Lončarićem i  Zoranom Vujanićem , naši mladi rukometaši(ce) na najbolji mogući način još jednom su promovirali svoj klub,  Pisarovinu i Hrvatsku !